אתר האינטרנט של אגודת העיתונאים משתדרג לפורמט חדש ואנו בתקופת הרצה שלאחריה האתר יונגש כנדרש

איילה חסון: לא חושבת שתאגיד השידור ייסגר

בראיון עמה לרדיו 103fm היא סירבה לקרוא לממשלה שלא לסגור את תאגיד השידור והסתפקה בהבעת דעתה באשר לעתידו
ברקע ההצבעה הטרומית (בשבוע שעבר), להצעת חוק הפרטת תאגיד השידור הציבורי והאפשרות לסגירתו ככל שמהלך ההפרטה לא יצלח, אמרה היום איילה חסון, מגישת רצועת השעה 19.00 בכאן 11 שהיא אינה חושבת שתאגיד השידור ייסגר. 
 
בראיון לדוד ורטהיים וארא"ל סגל ברדיו 103fm סירבה חסון, הנחשבת אוהדת של ראש הממשלה נתניהו, להגן על תאגיד השידור, או  לקרוא לממשלה שלא לסגורו ותחת זאת הסתפקה בהבעת דעתה בעניין. "אני לא רוצה להתבטא בעניין זה", אמרה. "את הטראומות שלי עברתי מספיק בחייים, ויש לי עמדה מאוד ברורה. האמת היא לא שלי, ויש אמת אחת. אני תמיד אדם אופטימי, אני מאמינה בטוב ואני לא חושבת שתאגיד השידור ייסגר". 
 
עוד היא אמרה: "אני לא רוצה שאף עיתונאי בישראל יירדף על הפרסומים שלו ועל העמדות שלו, ואני בהחלט נרדפת. אם אנחנו רוצים חופש, אז חופש. חופש אמיתי הוא גם להשמיע את מי שאנחנו לא אוהבים את מה שהוא אומר. עיתונות ליברלית בישראל היא זה שלא כולם יהדהדו את אותו הדבר. זו עמדתי המלאה בנושא".
(הראיון עם חסון החל מ: 21:45)
איילה חסון | צילום: כאן 11
קורח בדרך לתאגיד?
 
ועוד בנושא התאגיד: ימים אחדים בלבד אחרי שהודיעה על עזיבת רשת 13, הילה קורח, מגישת המהדורה המרכזית של חדשות 13 בדרך לתאגיד, כפי שמדווח רן בוקר ב-ynet. 
 
לפי גורמים המעורבים בפרטים, נבדקת האפשרות שקורח תגיש בין היתר את שעשועון הטריוויה "המרדף" במקום המנחה עידו רוזנבלום שעזב. רוזנבלום החל להנחות את התוכנית, המבוססת על פורמט בריטי, מעונתה הראשונה בשנת 2017 וזו הפעם השנייה שהוא עוזב את התוכנית. בפעם הראשונה הוא עשה זאת ב-2021.

מצאתם טעות בכתבה?

דילוג לתוכן